Monday, May 27, 2024
Text Size
Challenge Your Limit
Conquer Your Fear
Concentrate Your Mind
ArrowArrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

Laman Rasmi -Mohd Fauzi Nordin

KUASA KEPIMPINAN DIRI (APPLIED SELF-LEADERSHIP)

 

LOGO 1

KUASA KEPIMPINAN DIRI 

(APPLIED SELF-LEADERSHIP)

Strategi Untuk Menguasai Diri

 

Kita sering mendengar dan mendapat tahu bahawa hampir setiap hari ada perkara-perkara pelik dan tidak masuk akal yang di lakukan oleh mereka-mereka yang tidak mampu menguasai diri mereka. Kes-kes seperti amukan, serangan fizikal, pembunuhan, bunuh diri dan pelbagai lagi kes-kes besar sering berlaku di dalam negara kita. Malahan ada kajian-kajian yang di buat menunjukkan berjuta orang yang hidup di dalam keadaan tertekan, stress dan kemurungan.  

Setiap permasalahan, pasti ada penyelesaiannya. Kuasa Kepimpinan Diri adalah modul untuk seseorang mengawal dan memimpin diri bukan sahaja untuk mengelak dari melakukan perkara-perkara yang negative, malahan ianya di strukturkan untuk seseorang memperkasakan dirinya walaupun di dalam situasi sukar. Ianya adalah senjata ampuh dan andal di dalam mendepani dunia dan kehidupan yang sungguh mencabar pada masa ini.

Seperkara lagi, jika anda tidak mampu memimpin diri sendiri, mana mungkin anda dapat memimpin orang lain.

Program 4 hari Pensijilan Antarabangsa dari Global Association of Neuro Synergy (GAANS) ini adalah adunan terbaik di dalam mencapai Kuasa Kepimpinan Diri.

Sign Up for FREE Newsletter

Get all the latest news, seminar and our latest programmes straight to your Inbox with the new HR Newsletter service.